OM COOLGROUP

Forretning
gjort cool

 

CoolGroup bygger ventures gennem tillid og gensidig respekt. En god forretningsplan er vigtig, men det handler lige så meget om passion og engagement, når man skal vækste en ‘voksen virksomhed’ eller ud over stepperne som startup. 

CoolGroup samler hele holdet

CoolGroup investerer i detailhandel, mode, teknologi, forretningsinnovation og oplevelser, men først og fremmest investerer vi i mennesker og fede personligheder, der bidrager og vil fremad. Vi støtter forretningsgnisten, innovationen og de gode idéer, der er med til at sikre en sjovere fremtid.

Under CoolGroup findes der et hav af velbegavede mennesker, virksomheder og velgørende organisationer, der rummer det helt rette DNA. Vi arbejder hver dag på at skabe en vindende, men ydmyg mentalitet blandt medarbejdere og partnere: Et værdisæt, der danner grundlag for samtlige forretningstiltag.

Jacob Risgaard, CoolGroup
Jacob Risgaard, CoolGroup

“Vi forpligter os altid til langsigtede investeringer, og vi er med hele vejen.”

“Coolshop er vores kerneforretning, og vi er enormt stolte af at være en del af fantastiske virksomheder såsom BARONS, Ditur, Hotel Viking, MrBeef, DecoFarver og That’s Mine. Penge får først værdi, når man bruger dem på andre. Derfor skal vores børnefond også fremhæves: CoolUnite, der hjælper syge og udsatte børn i Danmark.”
Jacob Risgaard, CoolGroup
Group 7Created with Sketch.

DET TÆTTE SAMARBEJDE

Det gode samarbejde danner grundlaget for succes, og det opnås gennem tillid, gensidig respekt og hårdt arbejde, der er nøgleelementerne hos CoolGroup. Kun sammen kan vi vokse.

Group 8Created with Sketch.

VELGØRENHED I HJERTET

Vi har tabt vores hjerter til velgørenhed og gør vores for at hjælpe dem, der har allermest brug for det gennem vores børnefond og velgørenhedsløb, CoolUnite og Cool Car Race.

Group 9Created with Sketch.

DET RETTE MINDSET

En god forretningsplan er vigtig, men det handler lige så meget om passion og engagement, når man skal vækste en ‘voksen virksomhed’ eller ud over stepperne som startup.

“Det er uvurderligt, at når man som virksomhed sejler i ukendte farvande, altid kan ringe til en garvet kaptajn som Jacob Risgaard. CoolGroup er en enorm støtte bestående af et erfarent hold, der altid er klar på at hjælpe.”
Anthon Louis, partner og PR ansvarlig, Bareentshirt
OM COOLGROUP

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque vestibulum egestas tellus, eget ultrices purus dignissim quis. Fusce nec orci in dui scelerisque bibendum rhoncus vitae erat. Nullam at iaculis sem. Donec dui eros, volutpat vel fermentum eu, mollis eget enim. Quisque velit sapien, blandit elementum nisi et, ultrices porttitor mi.

VORES MISSION

Vores mission er at give virksomheder og organisationer de bedste forudsætninger for at opnå mere. Vi er altid nysgerrige efter den gode idé og altid søgende efter løsninger og forbedringer, der får delene i maskineriet til at spille sammen i en hverdag, hvor varme, venlighed, individuel stolthed og en fælles virksomhedsånd hersker suverænt. 

En kort introduktion…

streamline-icon-real-estate-action-building-pin@140x140Created with Sketch.
0
Virksomheder/organisationer
streamline-icon-multiple-users-1@140x140Created with Sketch.
0
Ansatte
streamline-icon-earth-locate@140x140Created with Sketch.
0
Lande
streamline-icon-office-outdoors@140x140Created with Sketch.
0
Industri områder